Franchise
De Carpacciobar is een concept voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van carpaccio. Het idee van De Carpacciobar komt van Anneloes Rottier. ``Mensen zien genieten van eten drinken is het mooiste wat er is.`` Na het investeren in tijd en ervaring in de keuken heeft Anneloes haar eigen carpaccioconcept neergezet. ‘Het concept is een combinatie van uiteenlopende smaken en een heerlijke combinatie van voeding’. Bij De Carpacciobar wordt carpaccio gecombineerd met allerlei andere gerechten. Deze kun je de hele dag door bestellen, namelijk: van lunch tot borrel en diner in het restaurant zelf maar ook voor afhaal en bezorging.
Carpacciobar
Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. De Carpacciobar biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder bied De Carpacciobar centrale inkoop, automatisering, managementinformatie en landelijke marketing aan. Ook krijg je als franchisenemer van De Carpacciobar ondersteuning op gebied van training en begeleiding bij de start en daarna, het assortiment en lokale marketing.